Középiskola orgyilkosoknak a Depeche Mode és a Cure zenéjével körítve

mozi film tv hírek

est.hu :: A bolygó legbrutálisabb középiskolájába a világ legnagyobb bűnözőcsaládjai küldik kiképzésre az orgyilkosok következő nemzedékét. A gyilkosság művészet. Az ölés szakma. A Haláltanok Királyi Iskolájában, ha valaki hátba szúr, azt szó szerint kell érteni.
Tovább Középiskola orgyilkosoknak a Depeche Mode és a Cure zenéjével körítve

Gyilkos hajsza

mozi film tv hírek

est.hu :: Direct Action, amerikai-kanadai akciófilm, 97 perc, 2004
Nomármost, akinek egy hasonszőrű cím alapján bárminemű illúziói lennének, az vélhetően a mai napig egy amish közösség vendégszeretetét élvezte, és csupán egy művelődési ház nagytermében találkozott először a televízió nevezetű boszorkányos szerkezettel.
Tovább Gyilkos hajsza

Mementó

mozi film tv hírek

est.hu :: Memento, Amerikai bűnügyi thriller, 110 perc, 2000
Az emberi agy elképesztő dolgokat képes produkálni; felfog, tárol, visszaemlékszik, és a temérdek infó birtokában lelkesen kombinál. De mi van akkor, ha az emlékezés kiesik a listából? Ha lövésünk sincs, hogy 15 perccel azelőtt mit is csináltunk, a körülöttünk lévő arcok és helyek pedig kétségbeejtően ismeretlennek tűnnek mindenhol.
Tovább Mementó

Ragadozó

mozi film tv hírek

est.hu :: Predator, amerikai akció-sci-fi, 1987, 102 perc
A Ragadozó születését Sly-nak köszönhetjük. Egy alkalommal valaki megjegyezte a rétestészta jellegű Rocky-sorozat kapcsán, hogy Balboa E.T.-n kívül már mindenkivel bokszolt. Állítólag ez a vicces beszólás vezetett a rovarszájú embervadászok megalkotásához. Az első tervek szerint a ragadozók hosszúnyakú, kutyafejű, egyszemű valamik lettek volna, de erről a verzióról lemondtak a sci-fi-vígjáték rajongók nagy bánatára.
Tovább Ragadozó

A spártai

mozi film tv hírek

est.hu :: amerikai-német thriller, 102 perc, 2004
Íme egy újabb obligát akciófilm az esti műsorsávra. Akinek már volt szerencséje akár egy John Woo filmhez is, nem kizárt, hogy elalszik rajta, és csupán a szobába toppanó nagymuter autós üldözést kísérő sápítozására riad majd fel.
Tovább A spártai