Terminál

mozi film tv hírek

est.hu :: The Terminal, amerikai vígjáték, 2004, 124 perc
Viktor Navorski elveszíti országát, de megtalálja Cher bugyiját. A filmből azt is megtudhatjuk, hogyan éljük túl, ha néhány hónapra egy reptéren ragadunk.
Tovább Terminál

Díszkíséret

mozi film tv hírek

est.hu :: Chasers, Amerikai vígjáték, 97 perc, 1994
Hát ezt egyszer már láttam, de fogalmam sem volt róla, hogy távoli névrokonom rendezte a művet, mondom. Hopper bá’ még magát is beletette ám a filmbe, a kis pozícióhalmozó!
Tovább Díszkíséret

Hitman – A bérgyilkos

mozi film tv hírek

est.hu :: Hitman, amerikai-francia akciófilm, 90 perc, 2007
A 47-es ügynök sosem hibázik. Miközben egy martjoska babába rejtett bombával végez az orosz drogbáróval, krokodilok közé löki az ugandai diktátort, közben pedig észrevétlenül cseréli ciánra egy korrupt szenátor poharában az olajbogyós Martinit.
Tovább Hitman – A bérgyilkos

A bolygó neve: Halál

mozi film tv hírek

est.hu :: Aliens, amerikai sci-fi, 1986, 131 perc
Állítólag Sigourney Weavert - a főhősnő, Ripley alakítóját - rendkívül nehezen vették rá, hogy szerepet vállaljon az Alien folytatásában, és amikor végül beadta a derekát, három feltételt szabott: Nem hajlandó fegyvert használni, idegen lénnyel szeretkezni és meghalni. Azóta már tudjuk, hogy Sigourney egy cseppet sem következetes.
Tovább A bolygó neve: Halál

Hegylakó

mozi film tv hírek

est.hu :: Highlander, Angol-amerikai akciófilm, 112 perc, 1986
Így: „Connor MacLeod - mint népe többi tagja - halhatatlan!” Ja, persze, ezért űzik megköpködve jó messzire, mi?! Inkább mint fajtája többi tagja, nem? De. Szóval ő egy ilyen fajta, amit nem nagyon tolerálnak akkoriban, mehet isten hírével szerencsét próbálni.
Tovább Hegylakó

Copland

mozi film tv hírek

est.hu :: Cop land, amerikai krimi, 104 perc, 1997
Művészi értelemben véve a 90-es évek jobbára egy gigászi kiterjedésű vakfoltként szerepelhet Sylvester Stallone emlékeinek térképén. Azért – ha elvétve is – ebben a sanyarú időszakban is részt vett vállalható produkciók elkészítésében. A Z, a hangya mellett a Bérgyilkosok és nemi jóindulattal a Daylight is ide sorolandó. A Copland viszont egyértelműen minőségi munka.
Tovább Copland