Ha ölni kell

mozi film tv hírek

est.hu :: A Time to Kill, amerikai filmdráma, 144 perc, 1996
Joel Schumachernél ellentmondásosabb rendezőt aligha hordott a hátán a föld. Vajon hogy fér meg ugyanazon művész életművében az Összeomlás és a Batman és Robin? Bárhogy is legyen, személye iránt még utóbbihoz hasonló baklövései ellenére is képesek vagyunk teljes bizalommal viseltetni.
Tovább Ha ölni kell

Nagymenők (1990)

mozi film tv hírek

est.hu :: Goodfellas, amerikai játékfilm, 1990, 140 perc
Joe Pesci több mint két óra folyamatos káromkodásért elnyerte az Oscar-díjat. A Nagymenők 140 perce alatt 246-szor hangzik el a f...ck szó, többnyire Tommy DeVito (Pesci) szájából.
Tovább Nagymenők (1990)

Paranoia 1.0

mozi film tv hírek

est.hu :: One Point O, amerikai-román-izlandi misztikus film, 89 perc, 2004
Újabb (sokkal) jobb sorsra érdemes produkcióval van dolgunk, mely vélhetőleg csak húzónevek híján merült a feledés homályába. A szereplők listája ugyanis jobbára olyan nevekből áll, akik élvonalas produkciókban halottkémet szoktak játszani.
Tovább Paranoia 1.0

Túszjátszma

mozi film tv hírek

est.hu :: Trespass, amerikai thriller, 91 perc, 2011
Egy elszigetelt, sznob közösség számára a magánterület védelme különösen fontos, egy olyan család, mint Millerék nem elégedhetnek meg egy Hentes nevezetű kuvasszal.
Tovább Túszjátszma

Első a szerelem

mozi film tv hírek

est.hu :: Prime, angol romantikus vígjáték, 105 perc, 2005
Lehet-e jövője egy kapcsolatnak, melyben a felek közti korkülönbség 14 év a nő javára? És ha még a vallásuk is különbözik egymástól? Igen, mondanák sokan a romantikus lelkületűek, azt gondolván, a szerelem mindent legyőz. De vajon tényleg elég csupán a mindent elsöprő szerelem egy jól működő párkapcsolathoz?
Tovább Első a szerelem

Támad a Mars!

mozi film tv hírek

est.hu :: Amerikai akcióvígjáték, 96 perc, 1996
Mi lenne, ha marslakók egy csoportja megérkezne a Földre? Ebben a világsztárok tömegeit felvonultató komédiában a földlakók oly agyamenten és érdektelenül szemlélik ahogy a másik bolygóról érkező, apró kis zöld lények betörnek mindennapjaikba, hogy az nemcsak példanélküli, hanem elképesztően mulatságos is.
Tovább Támad a Mars!

Az 57-es utas

mozi film tv hírek

est.hu :: Passenger 57, Amerikai akciófilm, 77 perc, 1992
Hát végre! Kevés jó Snipes film van, de ez a fő közülük. A befutásos. Igaz, talán itt kezdődik jó emberünk skatulya-betegsége, hogy neki ex-, vagy éppen aktív szuperembernek kell lennie, hogy győzedelmeskedjen a vászonról előkecmergő gonoszáradattal, de itt még jól csinálta, vagy csak az újdonság varázsa tette ezt, nem tudom.
Tovább Az 57-es utas