Paul Walker gyerekkorát is megmutatja a róla szóló film

mozi film tv hírek
Cinematrix :: November 30-án lesz pontosan öt éve annak, hogy Paul Walker életét vesztette egy tragikus autóbalesetben. Az évforduló alkalmából a Halálos iramban-mozik sztárjáról készített,  I Am Paul Walker című dokumentumfilmet a streamingszolgáltatókon is elérhetővé teszik.
Tovább Paul Walker gyerekkorát is megmutatja a róla szóló film

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

mozi film tv hírek

Cinematrix :: Jól beharangozott februári visszatérése előtt újra Budapesten járt Terence Hill, ám ezúttal teljes titokban, írja a keddi Bors . A 79 éves színész beteg gyerekeket látogatott, a Guido és Maurizio De Angelis koncertjén elárverezett Dune Buggy bevételét pedig a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel.
Tovább Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

UIP hírlevél

mozi film tv hírek

FilmDROID :: Bevált A Grincs gonoszkodó reklámkampánya, 66 millió dollárt hozott a film Törték a fejüket A Grincs marketingesei, lett egy ötletük, bejött, és most elégedettek lehetnek. Az lehetett a fő kérdés,
Tovább UIP hírlevél

Harry Potter rajongói összetehetik a két kezüket ezért a filmért

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei tulajdonképpen kifejezetten bevállalós film, és ez már-már punk gesztus a stúdiótól. Attól a stúdiótól, amelyik használhatná arra is J. K. Rowling író nevét és a Harry Potter-előzménytörténet tényét, hogy a totális bevételmaximalizálásra menjenek rá, mint mondjuk a Disney, miután megvette a Star Warst. Készíthettek volna a lehető legszélesebb tömegek számára egy hárommondatos cselekményre felfűzött látványorgiát, ami nem akar semmit, csak moziba csábítani mindenkit, akit a legkevésbé is érdekel a sztori, és az első napon összejött volna a jegybevételekből egy Dagobert bácsi-féle kincstár a hozzá való trambulinnal.
Tovább Harry Potter rajongói összetehetik a két kezüket ezért a filmért

Erőszak nélkül nyomják el az embereket, ők meg azt hiszik, szabadok

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Alice Rohrwacher az új olasz film egyik legnagyobb reménysége: még harminchat éves sincs, de mindhárom eddigi nagyjátékfilmje a legfontosabb filmfesztiválon, Cannes-ban mutatkozott be. A Csodák meg is nyerte a zsűri nagydíját, legutóbbi, november óta már náluk is látható új filmje, A szent és a farkas pedig a legjobb forgatókönyv díját, de volt fesztivál – az idei sitges-i –, ahol ez a film kapta a zsűri különdíját, a kritikusdíjat és még egy harmadik díjat is. Claudia Cardinale az Indexnek adott interjújában is azt mondta, ő ma az egyik legtehetségesebb olasz filmrendező.
Tovább Erőszak nélkül nyomják el az embereket, ők meg azt hiszik, szabadok

Grindelwald bűntettei elvarázsolták a magyarokat

mozi film tv hírek

Cinematrix :: JK Rowling varázsló univerzumának sikerült végül megtörnie a Bohém Rapszódia uralkodását a magyar mozis bevételi listán. A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint a Legendás állatok sorozat második részének 106 ezer nézője volt a hétvégén, amivel magabiztosan sikerült megszereznie az első helyet. A hét többi új filmje nem szerepelt ilyen fényesen, de sem A belleville-i zsaru, sem a Ruben Brandt, a gyűjtő bevételei nem adnak okot igazán komoly panaszra.
Tovább Grindelwald bűntettei elvarázsolták a magyarokat