Parajelenségek: A megjelöltek

mozi film tv hírek

est.hu :: Paranormal Activity: The Marked Ones, amerikai horror, 84 perc, 2014
Jesse Los Angeles latinó negyedében lakik, ahová a házi szellemek sem tudnak behatolni anélkül, hogy el ne lopják a pénztárcájukat, benne saját halotti bizonyítványaikkal. Ha pedig megszegik a helyi bandák törvényeit, akkor biztosak lehetnek benne...
Tovább Parajelenségek: A megjelöltek

Életfogytig

mozi film tv hírek

est.hu :: Life, amerikai vígjáték, 104 perc, 1999
A gettólakó vicces feka karakterét ugyebár senkinek nem kell bemutatni. Ő az, akinek akkor is tréfálkozni támad kedve, ha borítékolható, hogy fél percen belül egy gigászi meteor csapódik Brooklyn kellős közepébe, és letarol mindent.
Tovább Életfogytig

Szemtől szemben

mozi film tv hírek

est.hu :: Heat, Amerikai krimi, 1995
Ha az ember bűnügyi történetet néz filmen, akkor vagy a rendőrnek vagy rablónak kell drukkolnia, ám Michael Mann (Az utolsó mohikán, A bennfentes) örökbecsű munkájában bátran szurkolhatunk mindkettőnek, sőt, az is kiderül, hogy milyen kicsi a kettő közti különbség.
Tovább Szemtől szemben

Stigmata

mozi film tv hírek

est.hu :: Stigmata, amerikai horror, 98 perc, 1999
Úgy tűnik, Hollywood besokallt a démonoktól megszállt ártatlan lánykák szenvedéstörténeteitől, ezért a derék alkotók úgy döntöttek, hogy a spirituális esélyegyenlőség jegyében ezúttal a Szentlélek által meggyötört dögös némberek viszontagságait kívánják bemutatni.
Tovább Stigmata

Jackie, a legenda

mozi film tv hírek

est.hu :: The Myth - San wa, Amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 113 perc, 2005
Dzsekinek megint sikerült egy kellően idióta, ám valószínűleg látványos történtet rettyintenie, ami engem egy kicsit az istenek fegyverzetét kutatósra emlékeztet.
Tovább Jackie, a legenda

Az egyetlen

mozi film tv hírek

est.hu :: The One, Amerikai akciófilm, 77 perc, 2001
Ehhez a filmhez tartanom kell egy kis csillagtudományi kiselőadást, miszerint van egy csomó párhuzamos világ, ahol mindenki előfordul még egyszer. Ők az alteregóink, még jó, hogy tanultam tudományos ismeretterjesztést.
Tovább Az egyetlen

Warrior – A végső menet

mozi film tv hírek

est.hu :: Warrior, amerikai sportfilm, 140 perc, 2011
Az ember lányos zavarában olykor képtelen eldönteni, melyik az éles helyzetekben leghasznavehetetlenebb küzdősport. Már ismeretlenül is megszakad a szívünk azért a kendóharcosért, aki a részeg kötekedőknek ezzel vág vissza:
Tovább Warrior – A végső menet

Gyávák és hősök

mozi film tv hírek

est.hu :: Lions for Lambs, Amerikai filmdráma, 2007
Az amerikai filmtörténetben vannak olyan különös fickók, akik rendezőként és színészként is kimagasló produkciókkal állnak elő, jóval a 60-as életkor átlépése után is.
Tovább Gyávák és hősök

Az utolsó erőd

mozi film tv hírek

est.hu :: The Last Castle, Amerikai akciófilm, 2001
Az erőd, egy speciális fegyintézet renitens, szabályszegő katonák, illetve tisztek számára, sajnálatos módon az utolsó állomás a szebb napokat látott Irwin tábornok egyébként briliáns karrierjében.
Tovább Az utolsó erőd