Bond 25: Danny Boyle kinyírta volna a világ leghíresebb titkosügynökét

mozi film tv hírek

Cinematrix :: 2020 tavaszán érkezik majd a jubileumi James Bond film, ami egy jó időre rendező nélkül maradt . Danny Boyle alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva lépett le még 2018 nyarán. Helyét pedig  Cary Fukunaga, a True Detective sorozat egyik rendezője kapta meg , és szinte azonnal el is indult a Bond 25 munkacímen futó film forgatása. 
Tovább Bond 25: Danny Boyle kinyírta volna a világ leghíresebb titkosügynökét

John Wick 3: ennek csúnya vége lesz

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Januárban érkezett meg az első trailer a John Wick: 3. felvonás - Parabellum című filmhez, februárra is jutott egy előzetes , és ha így haladunk, már nem nagyon érhet semmi meglepetés a moziban, ugyanis most itt a harmadik kedvcsináló, és még van pár hónapunk a premierig. Mondjuk a John Wick sorozatot nem is feltétlenül a meglepetések miatt szereti a közönség, hanem azért, mert a kutyabarát bérgyilkos hihetetlenül jól koreografált akciójelenetek közben, olykor szokatlan módokon végez ellenfeleivel. Ezt részt pedig azért is érdemes megnézni, ugyanis az alkotók elvileg ezzel le akarják zárni a történetet, bár arról is szó volt, hogyan vannak ötletek a folytatáshoz, ha lenne igény.
Tovább John Wick 3: ennek csúnya vége lesz

Keserű csalódás a legújabb inváziós sci-fi

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Végre egy eredeti sci-fi –  örvendeztünk , amikor az Elrabolt világ előzetese megérkezett. Akkor úgy tűnt, hogy nemcsak az alaphelyzet izgalmas, hanem – ahogy egy jó sci-fihez illik – egy erős atmoszférájú, új világot is kreált nekünk A majmok bolygója: Lázadás rendezője, Rupert Wyatt. Wyatt nemcsak rendezte a filmet, hanem a történetet is ő találta ki a feleségével, Erica Beeneyvel közösen. Sajnos az Elrabolt világot megnézve úgy tűnik, hogy az öröm korai volt. A film alapötlete ugyan valóban jó (még ha nem is teljesen eredeti, hiszen hasonlóra épül a Kolónia című sorozat is), de megvalósítása bőven hagy maga után kívánnivalót.
Tovább Keserű csalódás a legújabb inváziós sci-fi

Folytatást kap Sandra Bullock madaras horrorja

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Pár hónapja hatalmas siker volt a Sandra Bullock főszereplésével készült Netflix horror, a Madarak a dobozban. Ezek után nem meglepő, hogy máris készül a folytatás. Egyelőre csak könyv formájában, Josh Malerman író ugyanis már írja a második részt. A regény a Malorie címet kapja (ez volt Bullock karakterének neve) és ősszel jelenik meg Amerikában. Ha pedig megjelent, biztosra vehetjük, hogy a belőle készült film sem várat magára sokat.
Tovább Folytatást kap Sandra Bullock madaras horrorja

Díjnyertes filmeket nézhetünk otthon ingyen

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A Cirko Film oldalán mától online is nézhetünk filmeket. A forgalmazó elmúlt években bemutatott filmjeinek nagy részét március 30-ig ugyanis ingyen lehet megnézni a megújult weboldalon. A cél, hogy azok is láthassák ezeket a filmet, akik lakóhelyük közelében nem tudnak moziba menni, nincs rá idejük, illetve nincs a közelükben olyan mozi, amely a Cirko forgalmazásában bemutatott, kevésbé kommersz filmeket műsorára tűzné. Az ingyenes bevezető időszak után majd egy fél mozijegy áráért lehet otthon filmet nézni a forgalmazó VOD-szolgáltatásának jóvoltából.
Tovább Díjnyertes filmeket nézhetünk otthon ingyen

Natalie Portman újabb ijesztő sci-fiben játszik

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A gyönyörű és ijesztő  Annihilation után Natalie Portmant megint egy sci-fi főszerepében láthatjuk. A Lucy in the Skyban egy asztronautát alakít, aki miután visszatér a Földre egy fontos küldetésből, elkezd furcsán viselkedni. Szomorú arccal mered a semmibe, különös gondolatai vannak és egyre jobban eltávolodik a családjától. 
Tovább Natalie Portman újabb ijesztő sci-fiben játszik

Jövő nyáron jön a Bill és Ted 3

mozi film tv hírek
Cinematrix :: 2020 nyarán kerül a moziba a  Bill & Ted Face the Music, ami az 1989-es  Bill és Ted zseniális kalandja, és az 1991-es Bill és Ted haláli túrája  folytatása lesz. A filmben mindkét főszereplő, Keanu Reeves és Alex Winter is visszatér, de ezúttal nem kretén kamaszok, hanem kretén családapák lesznek. 
Tovább Jövő nyáron jön a Bill és Ted 3

Nagyon félelemetes szembenézni saját magunkkal

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A Mi pontosan olyan, amit a Tűnj el! rendezőjétől várnánk második filmnek: ambíciózus, okos, türelmes, merész, érdekes, egyes részeiben megdöbbentő, más jeleneteiben véres és erőszakos. Az egyetlen hibája, hogy nem rémisztő, de nem is biztos, hogy az a célja, hogy veszélyes szintre pumpálja a pulzusunkat, hanem hogy befurakodjon a bőrünk alá, és feszengjünk, szorongjunk, néha tátott szájjal nézzük azt, amit Jordan Peele elénk rakott. Lehet, hogy horrorfilmként nem annyira ütős, de filmként abszolút az.
Tovább Nagyon félelemetes szembenézni saját magunkkal