Paul Walker gyerekkorát is megmutatja a róla szóló film

mozi film tv hírek
Cinematrix :: November 30-án lesz pontosan öt éve annak, hogy Paul Walker életét vesztette egy tragikus autóbalesetben. Az évforduló alkalmából a Halálos iramban-mozik sztárjáról készített,  I Am Paul Walker című dokumentumfilmet a streamingszolgáltatókon is elérhetővé teszik.
Tovább Paul Walker gyerekkorát is megmutatja a róla szóló film

Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

mozi film tv hírek

Cinematrix :: Jól beharangozott februári visszatérése előtt újra Budapesten járt Terence Hill, ám ezúttal teljes titokban, írja a keddi Bors . A 79 éves színész beteg gyerekeket látogatott, a Guido és Maurizio De Angelis koncertjén elárverezett Dune Buggy bevételét pedig a Heim Pál Gyermekkórháznak ajánlotta fel.
Tovább Titokban jótékonykodott Magyarországon Terence Hill

Harry Potter rajongói összetehetik a két kezüket ezért a filmért

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A Legendás állatok – Grindelwald bűntettei tulajdonképpen kifejezetten bevállalós film, és ez már-már punk gesztus a stúdiótól. Attól a stúdiótól, amelyik használhatná arra is J. K. Rowling író nevét és a Harry Potter-előzménytörténet tényét, hogy a totális bevételmaximalizálásra menjenek rá, mint mondjuk a Disney, miután megvette a Star Warst. Készíthettek volna a lehető legszélesebb tömegek számára egy hárommondatos cselekményre felfűzött látványorgiát, ami nem akar semmit, csak moziba csábítani mindenkit, akit a legkevésbé is érdekel a sztori, és az első napon összejött volna a jegybevételekből egy Dagobert bácsi-féle kincstár a hozzá való trambulinnal.
Tovább Harry Potter rajongói összetehetik a két kezüket ezért a filmért

Erőszak nélkül nyomják el az embereket, ők meg azt hiszik, szabadok

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Alice Rohrwacher az új olasz film egyik legnagyobb reménysége: még harminchat éves sincs, de mindhárom eddigi nagyjátékfilmje a legfontosabb filmfesztiválon, Cannes-ban mutatkozott be. A Csodák meg is nyerte a zsűri nagydíját, legutóbbi, november óta már náluk is látható új filmje, A szent és a farkas pedig a legjobb forgatókönyv díját, de volt fesztivál – az idei sitges-i –, ahol ez a film kapta a zsűri különdíját, a kritikusdíjat és még egy harmadik díjat is. Claudia Cardinale az Indexnek adott interjújában is azt mondta, ő ma az egyik legtehetségesebb olasz filmrendező.
Tovább Erőszak nélkül nyomják el az embereket, ők meg azt hiszik, szabadok

Grindelwald bűntettei elvarázsolták a magyarokat

mozi film tv hírek

Cinematrix :: JK Rowling varázsló univerzumának sikerült végül megtörnie a Bohém Rapszódia uralkodását a magyar mozis bevételi listán. A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint a Legendás állatok sorozat második részének 106 ezer nézője volt a hétvégén, amivel magabiztosan sikerült megszereznie az első helyet. A hét többi új filmje nem szerepelt ilyen fényesen, de sem A belleville-i zsaru, sem a Ruben Brandt, a gyűjtő bevételei nem adnak okot igazán komoly panaszra.
Tovább Grindelwald bűntettei elvarázsolták a magyarokat

Amikor a legnagyobb ellenséged a péniszed

mozi film tv hírek
Cinematrix :: Néha szeretek egy film előtt kifejezetten nem utánanézni annak, hogy hogyan is készült, ezért el sem tudom képzelni, hogyan találták meg a Lány főszereplőjét egy ilyen lehetetlen szerepre: kellett valaki, aki fiatal, aki tud balettozni, aki hiteles, mint egy nemváltó műtét és hormonkezelés előtt álló transznemű lány, és aki tud színészkedni is. Victor Polster mindegyiknek megfelelt, és egészen biztos vagyok benne, hogy az ő létezése nélkül a Lány sem lenne. (Azért egy kicsit utánanéztem később: Lara szerepére egy nemeket nem meghatározó castingon kerestek fiatalokat, 500-at meg is hallgattak.)
Tovább Amikor a legnagyobb ellenséged a péniszed

Dögös pankrátorcsajról forgatott életrajzi filmet Dwayne Johnson

mozi film tv hírek
Cinematrix :: A sportfilmek egyik alfaja az életrajzi alapú, valóságra felhúzott sztoriból építkező, amiben sajnos igazán nagyot, érdekeset csak akkor lehet gurítani, ha a végén a hős nem lövi be a helyzetet, nem veri agyon az ellent, és nem kerül be a kezdőcsapatba. Mert ha happy end a vége, akkor a filmed pont olyan, mint az összes ilyen sportfilm, és csak az mentheti meg, ha a színészek jól eladják - lásd még az Eddie a sas című remek kis angol filmet pár évvel ezelőttről a tök idétlen síugróról, akinek a történetét a Calgary téli olimpia óta mindenki kívülről fújta.
Tovább Dögös pankrátorcsajról forgatott életrajzi filmet Dwayne Johnson