Próbatétel

mozi film tv hírek

est.hu :: Butterfly on a Wheel, Kanadai-angol krimi, 2007
A volt 007-es titkos ügynök, Pierce Brosnan igazából akkor van elemében és akkor tényleg jó, amikor genyót kell játszania - mint a Panamai szabóban vagy a Matadorban.
Tovább Próbatétel

Tomboló ököl

mozi film tv hírek

est.hu :: Jing wu men - Fist of Fury, Hongkongi akciófilm, 90 perc, 1972
A Gengszterek klubja valóban jó film, remek színészekkel (R. Gere, háát, hmm), éppen ezért remélem, hogy valami okos csak ír majd róla valamit, nekem Bruce Lee mellett a helyem!
Tovább Tomboló ököl

Amerikai nindzsa 4. – Az új küldetés

mozi film tv hírek

est.hu :: American Ninja 4: The Annihilation, amerikai akciófilm, 95 perc, 1991
Talán nem én vagyok az egyetlen, akit a saga harmadik epizódja csalódással töltött el. Michael Dudikoff égető hiányáért ugyanis még a a Benny Hill show üldözéses jeleneteit idéző harci szkeccsek sem tudták maradéktalanul feledtetni.
Tovább Amerikai nindzsa 4. – Az új küldetés

Kígyóharapás

mozi film tv hírek

est.hu :: Venom, amerikai horror, 85 perc, 2005
…avagy egy zs-kategóriás karrier kezdete. Bár Jim Gillespie rendezőnek ( Tudom, mit tettél tavaly nyáron, D-Tox ) mindeddig valamely csodával határos módon sikerült mozivászonra erőltetni műveit, a Kígyóharapás jóvoltából a népszerűséggel járó tonnás terhek garantáltan lekerültek a válláról.
Tovább Kígyóharapás

Machete gyilkol

mozi film tv hírek

est.hu :: Machete Kills, amerikai-orosz akcióvígjáték, 107 perc, 2013
Bár korábban megannyi galibát okozott, a bevándorlási hivatal mégsem toloncolja ki Machetét, hogy aztán élete végéig szalmonellás burritót tekerjen egy mexikói gyorsbüfében. Sőt, egyenesen az elnök kínálja fel neki az amerikai állampolgárságot.
Tovább Machete gyilkol

Négy szoba

mozi film tv hírek

est.hu :: Four Rooms, Amerikai vígjáték, 1995
Korának négy legdivatosabb fiatal amerikai rendezője - akik közül kettő ma is fut, a másik kettő kevésbé - ún. omnibusz filmmel rukkolt elő, amelyeknek közös motívuma és helyszíne a Los Angeles-i Mon Signor szálloda.
Tovább Négy szoba

Válogatott gyilkosok

mozi film tv hírek

est.hu :: Killer Elite, amerikai akciófilm, 116 perc, 2011
A szuperügynök szakmánál talán már csak a jutalékos rendszerű telefonos értékesítés hálátlanabb feladat, ezért előbb-utóbb a legtökösebb gyilkológépek is bedobják a törölközőt. Csakhogy aztán megcsörren a telefonjuk, és erős zaklatottság uralkodik el rajtuk.
Tovább Válogatott gyilkosok

Fogd a nőt és fuss

mozi film tv hírek

est.hu :: The Marrying Man, amerikai akció-vígjáték, 115 perc, 1991
Újabb ékes darab a videókorszak végéről. Mint tudjuk, a hasonszőrű művek esetében hatványozott erővel érvényesül a megszépítő messzeség elve, így előre is elnézést kérünk, ha a film nem váltaná be a hozzáfűzött reményeket.
Tovább Fogd a nőt és fuss

Inferno

mozi film tv hírek

est.hu :: Inferno=Coyote Moon, Amerikai akciófilm, 91 perc, 1999
Hát ezt nem hiszem el! Még mindig van olyan Damme film, amit nem ajánlottam! Nem mintha nem pontosan olyan lenne, mint a többi, talán éppen ezért érzem kötelességemnek, hogy ismertessem, hátha található benne mégis valami elemi.
Tovább Inferno